Højvandslukke


Ring på 42594400

Højvandslukke, virker det?

Der findes mange forskellige højvandslukker. Det der er vigtigt at vide er hvilket slags man skal bruge i den præcise situation.


Der findes to slags kloak vand. Den ene kaldes "Gråt spildevand" den anden "Sort spildevand". Det grå spildevand er afløb fra håndvaske, vaskemaskiner, brusebad, køkkenvaske etc. Alt spildevand som ikke kommer fra et WC. Selvsagt er Sort spildevand, når der også er tilsluttet WC.


Billedet herover, viser er gulvafløb med højvandslukke, fra Kessel. 


Hvis der er tilsluttet WC, så skal der monteres et højvandslukke som er godkendt til Sort spildevand. Hvorimod afløb uden WC tilkoblet kun behøver et til Gråt spildevand. 

 


Priserne afhænger meget af hvilken slags spildevand der tilføres, og hvor mange gulvafløb. Højvandslukke kan sikre din bolig mod kloakvand i kælderen, hvilket ødelægger ALT organisk materiale, med store ærgelser og omkostninger til følge. Vi kommer gerne og giver uforpligtende tilbud på en god og sikker løsning for netop din kælder.VI GIVER ALDRIG OP!

Vi har igennem tiden påtaget os opgaver som var nemme, opgaver som var svære og endda nogle få meget komplicerede. Men vi har endnu ikke givet op og har løst enhver opgave.

Vi er så heldige at være Kvalitetssikret af Teknologisk Institut, og ved den mindste tvivl om opgaven, henvender vi os og får de ypperste eksperters råd.

Ingen opgave er for lille og kun få opgaver er for store, vi har rygdækning til det meste.
 

 

Oleskloak

IVS

Dalvangsvej 139

2600 Glostrup

Tlf.: 42594400

info@oleskloak.dk

www.oleskloak.dk

CVR 40108351

 

 

 

 

Copyright Oleskloak, 2016-2017