Kloak


Ring på 42594400

Kloak

Kloakker kan blive beskadiget på mange forskellige måder.


Det kan være rotter der har gnavet sig hul igennem dem for at bygge rede. Dette skal stoppes lynhurtigt da 2 rotter kan blive til 800 på et år.


Det kan være gamle rør som er faldet sammen og dermed kan spildevandet ikke komme væk. Dette skal også ordnes lynhurtigt, da man risikerer at ophobe spildevand  under sit gulv, og det kan være en bekostelig affære at skulle brække hele gulvet op, reparere og lægge nyt gulv.


Der kan være rødder som er vokset ind i afløbsledningen, hvor der findes masser af vand. Derved laver de revner og brud, samt "skyder" rørene fra hinanden. 


Udover dette kan rørene også tilstoppes af forkert brug af kloakken. Hvilket en spuling ofte kan klare.


Uanset hvad der er galt med kloakken, skal det ordnes og helst så hurtigt som muligt. Eksemplet kunne være at skraldemanden aldrig kom forbi dig, inden for kort tid, så ville skaraldet være til stor gene. Man kunne kalde kloakken for den "skjulte" skraldemand.


Vi har mange års erfaring i at lokalisere fejl på afløbsnettet og udbedre skaderne. Ofte har boligejeren en skjult rørskade forsikring, som dækker i langt de fleste tilfælde.


Hvordan opdager man at kloakken ikke virker som den skal? Ofte vil der pludselig komme en lugt af kloak nogle steder, måske trækker WC'et ikke så godt mere, eller man kan se jorden udenfor begynder at sætte sig. Disse er tegn på at der er noget galt, og derfor bør man kontakte en erfaren kloakmester. Vi kommer og besigtiger det ganske gratis. 

VI GIVER ALDRIG OP!

Vi har igennem tiden påtaget os opgaver som var nemme, opgaver som var svære og endda nogle få meget komplicerede. Men vi har endnu ikke givet op og har løst enhver opgave.

Vi er så heldige at være Kvalitetssikret af Teknologisk Institut, og ved den mindste tvivl om opgaven, henvender vi os og får de ypperste eksperters råd.

Ingen opgave er for lille og kun få opgaver er for store, vi har rygdækning til det meste.
 

Oleskloak

IVS

Dalvangsvej 139

2600 Glostrup

Tlf.: 42594400

info@oleskloak.dk

www.oleskloak.dk

CVR 40108351

 

 

 

Copyright Oleskloak, 2016-2017