Omfangsdræn


Ring på 42594400

Omfangsdræn, ikke et gør-det-selv projekt!

Et omfangsdræn er en slags "tagrende" der er gravet ned i jorden, og som sørger for at bortlede vandet fra overfladen og eventuelt grundvand. Derved kommer det ikke ind i din kælder. Det er normalt at man samtidig får sin kælder isoleret, da der allerede er gravet op, men det er IKKE et krav. Derved mindsker man sine udgifter til varmeregningen.   Man kan søge tilskud til at få isoleret sin bolig, også udvendige kældervægge. http://www.energimidt.dk/privat/el-vand-og-varme/tilskudsordning/soeg-tilskud-til-energiforbedringer-i-din-bolig

 

På billedet herover, havde boligejeren selv gravet op til omfangsdræn, og pludselig styrtede huset sammen. Han fik ikke én krone af forsikringen!

 

Bortset fra at det er autoriseret arbejde at etablere et omfangsdræn, så er der mange regler for opgravning man skal kende til, før man begiver sig ud i sådanne et projekt. Overholdes de ikke så dækker forsikringen ikke hvis det skulle gå galt. Dog er der flere ting man som boligejer selv kan gøre i processen hvis man ønsker det, og dermed sparer man på udgiften. Vi samarbejder altid med kunderne om vi skal står for det hele, eller kunden selv ønsker at gøre noget.

 

 

Vi har stor erfaring med omfangsdræn og vi har de maskiner der skal bruges. Vi kender reglerne for udgravning (også kaldet funderingsreglerne). Vi har også erfaring med dræn indendørs, under kældergulvet.

 

Omfangsdræn er ikke en billig løsning, men det kan være den eneste rigtige løsning.  Kontakt os for en besigtigelse.

 

 

 

 

VI GIVER ALDRIG OP!

Vi har igennem tiden påtaget os opgaver som var nemme, opgaver som var svære og endda nogle få meget komplicerede. Men vi har endnu ikke givet op og har løst enhver opgave.

Vi er så heldige at være Kvalitetssikret af Teknologisk Institut, og ved den mindste tvivl om opgaven, henvender vi os og får de ypperste eksperters råd.

Ingen opgave er for lille og kun få opgaver er for store, vi har rygdækning til det meste.
 

Oleskloak

IVS

Dalvangsvej 139

2600 Glostrup

Tlf.: 42594400

info@oleskloak.dk

www.oleskloak.dk

CVR 40108351

 

 

 

 

Copyright Oleskloak, 2016-2017