Referenser


Ring på 42594400

Udtalelser fra kunder

Brønshøj. Fra tom byggegrund til nybygget  hus og færdig anlagt have.


Vores tilbagemelding på jeres arbejde er at vi bestemt syntes   det har været et super godt samarbejde, både alt fundamentsarbejde inkl. kloakering samt haveanlæg. I har været professionelle, ærlige og kompetente hele projektet igennem og alt arbejde er udført til stor tilfredshed. Vores have og alt flise/terrasse arbejde er blevet så flot - flere roser er modtaget fra forbipassende.


Så vi har været fuldt tilfredse med vores samarbejde og anbefaler jer overalt vi kan!


Tak for det flotte arbejde.


venlig hilsen

Farzana og Munawar

BrønshøjFra bryggers til badeværelse


Efter lidt for mange gange at have haft oversvømmelse i kælderen bestemte vi os for at få installeret en højtvandslukke. Vi havde Ole ude at se på sagen. Da fandt vi ud af, at det ikke ville blive forfærdeligt meget dyrere, hvis vi fik givet hele bryggerset en omgang. Ole påtog sig at få klaret det hele: Udgravning af gulv, installation af højtvandslukke, nyt gulv med varme og lægning af klinker på gulvet. Derudøver sørgede han for at få engageret en VVS-mand til noget rørarbejde og en murer, der satte fliser på væggen. Hermed var vores bryggers blevet til et pænt badeværelse. Ole sørgede for, at det hele blev lavet til tiden og på fornuftig vis - og at de andre håndværkere blev holdt til ilden. Lidt efterfølgende tilpasningsarbejder har Ole været god til at følge op på. Vi er sikre på, at vi bliver glade for løsningen og vil give Ole vores bedste anbefalinger. Udover at være en dygtig kloakmester, er han også en både behagelig og pligtopfyldende herre. 


Mvh Nina og Ulf, 

Amager


Frederiksberg (Omfangsdræn, isolering, nye kloaker til badeværelse samt tagnedløbsbrønde)


Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige dig tak for en forbilledlig indsats. Alle aftaler overholdt og gennemført til vores tilfredshed. Desuden et godt konstruktivt modspil til løsning af de uforudsete udfordringer, der opstod undervejs.

Med venlig hilsen

Niels Stockmarr


Frederiksberg (Højvandslukker)


Vi i Fuglebo (nummer fjernet af Oleskloak) har netop fået isat højvandslukke i såvel afløb i kælderskakt som fra kældertoilet (med alarm ved højvande).

Flere har været forbi og spurgt til arbejdet, så her er lidt informationer:

 

Vi havde entreret med "Oleskloak" ved Ole Thiemer (tlf. 70 70 70 46 / www.oleskloak.dk <http://www.oleskloak.dk> ). Det har været en positiv oplevelse - arbejdet udført til tiden og med overholdelse af alle aftaler.

Så hvis der er nogen, der går med tanker om at få installeret noget tilsvarende, så synes vi, at det er værd at få et tilbud fra Oleskloak.

 

Venlige hilsner

Annette og Anne

______________________________________________


Charlottenlund (Tagnedløbsbrønde, brolægning, regnvandstønder, samt højvandslukker)


Vi har igennem længere tid tænkt over klimaet og da vi var heldige at få nogle likvide midler i overskud, besluttede vi os for at nu skulle det være.


Vi kontaktede Oleskloak og fik dem ud på et gratis klimatjek. Den tjekliste de brugte førte os igennem alt fra kip til kælder, og det var ikke småting der burde få en omgang.


Vi fik rettet vores tagrender, tætnet omkring et vindue på taget, og lavet regnvandstønder på tagnedløbene.


Vi fik højvandslukker på afløbene i kælderen og lagt nye fliser omkring huset, da de gamle havde fald ind mod huset. Her fik vi også 2 nye brønde til tagnedløbene. 


Hele projektet fik vi tilbud på og Ole Thiemer varetog opgaven med alle de forskellige håndværkere, samtidig fik vi kun en faktura på det hele. Det hele blev afleveret fint og ryddeligt og vi syntes det har været en dejlig oplevelse at samarbejde med en håndværker der overholder alle sine aftaler og drager kunden ind i alle de nødvendige beslutninger.


Vi kan varmt anbefale Oleskloak hvis andre skal lave klimatilpasning.


Med venlig hilsen


Karl og Gerda


 

_____________________________________________


Østerbro (Elektroosmose)


Vi er en mindre ejerforening på Østerbro i København med en pæn og ret velholdt 4 etagers ejendom fra 1904. Men som mange ældre ejendomme havde vi fugtproblemer i kælder væggene, specielt mod gården. Løsningsmodellen var længe at stoppe fugten ved indskud af sokkelplader, som dog alene ville stoppe fugtens vanding op igennem væggen.


Ved et tilfælde opdagede vi ECBS løsningen og kontaktede Ole Thiemer.


Efter et grundigt eftersyn af problemet modtog vi – med nogen skepsis og meget ekstern informationssøgning – et tilbud på en løsning, men vi blev overbevist om at vove forsøget på grund af firmaets solide informationer, gode service og favorable tilbudsbetingelser (betaling efter tilfredsstillende målinger af om anlægget fungerer).


På trods af en våd sommer har de fælles systematiske målinger af væggenes fugtindhold vist, at deres relative fugtighed har været stabilt faldende fra 100% R/F til max. 20% R/F over bare 3 måneder.


Vi har nu dejligt tørre kælder vægge mod gården, som kan berappes eller behandles på anden vis, til glæde for alle.


Så vi opfatter firmaet som solidt og pålideligt med hensyn til såvel produkt, reel rådgivning og kundebehandling.


Glen Volkers, på vegne af Ejerforeningen Skt. Jakobsgade 3, 2100 Kbh. Ø


--------------------------------------------------------------------------------------------------


Kalundborg (Omfangsdræn - Brolægning)


Jeg vil gerne takke jer for det fine arbejde i har gjort for os. jeg kan allerede mærke at været kælder føles mere tør og behagelig at være i.


Jeg er især benovet over den ærlighed hvormed i anbefalede IKKE at få sat jeres fugt system ind, men foretage omfangsdræn i steden for. Det var det der overbeviste mig om at bruge jer.


Det nye flise område er bare så flot lavet og jeg syntes næsten jeg har fået ny have.


Jeg kan varmt anbefale jer og jeg har allerede snakket med flere om jeres professionelle måde at rådgive og udføre opgaven på.


Fortsat god sommer


Karen


-----------------------------------------------------------


Snekkersten (Dræn - Nye kældergulve - elektroosmose)


Vi har været glade for jeres arbejde, der er blevet udført på professionel vil. Samtidig har I været til at stole på = læs: I har overholdt tider mv. til punkt og prikke og vi kan til enhver tid anbefale jer (og HAR allerede gjort det). Nu håber vi bare vi ikke skal opleve flere vandpantomine-shows i fremtiden:=))


Egon og Pia, Snekkersten


-------------------------------------------------------------------------


 Amager  (Elektroosmose)


Vi blev først opmærksomme på fugt i kælderen i forbindelse med skybruddet, der faldt i Kbh d. 2. Juli 2011. Vores kælder var beklædt med isolerede gipsvægge og havde isolerede trægulve, så vi vidste ikke hvad der gemte sig bag.


Da vi skulle retablere kælderen efter oversvømmelsen, kom gipsen af og gulvet op, og det var tydeligt, at der var både revner i vægge, og et generelt højt fugtniveau i kælderen.Fugtmålingerne i alle rum var meget høje - i et rum var det endda 100%.


Jeg fandt ECBS og sagde udelukkende ja, fordi man kun betaler, hvis systemet virker. Systemet blev etableret ganske hurtigt - det tog ca en uge, efter vi havde sagt ja.


Da kontrolmålingerne blev foretaget efter fire uger, var fugten i væggene nede på under 20 i alle rum, bortset fra et, hvor den lå på 21,7. Er fugten under 20, anses den for tør.


Jeg er imidlertid ret skeptisk af natur, så ville sikre mig, at det nu lavere fugtniveau i kælderen ikke blot skyldtes et generelt lavere fugtniveau i jorden udenfor (vores hus ligger på Amager, der har et højt grundvandsniveau.) - det havde ikke regnet meget de foregående 10 dage. Derfor aftalte jeg med Ole, at jeg ville tømme 200 liter vand fra vores regnvandsbeholder udenfor ved et af kontrolmålepunkterne, og at Ole ville returnere for at foretage en ny kontrolmåling den efterfølgende dag. Målingen var nu steget ca 3 til 17%, men væggen blev fortsat holdt tør. Dermed kunne jeg ikke finde på flere bortforklaringer.


Vores kælder er tør, og vi er ved at færdiggøre gæsteværelse og hobbyrum.


Vibeke

Amager

_____________________________________________ 

 


 

Ålborg  (Elektroosmose)


Jeg har igennem en årrække haft et ældre hus på Væverensvej i Ålborg. Huset har været udlejet, men de seneste år har der været store problemer med fugt i kælderen. Jeg fik lavet en pumpebrønd som skulle sænke grundvandet omkring huset, men selv om det hjalp var der stadig fugtigt og ubeboeligt i kælderen. Ved en tilfældighed fandt jeg ECBS og fik dem ud på en besigtigelse.


Deres system lød til at være lidt "magisk" og jeg var lidt skeptisk, men da de ikke skulle have betaling hvis det ikke virkede slog jeg til og fik det installeret 30 september 2010.


Målingerne var 100RF da systemet blev installeret.


I dag fik jeg det kontrol målt for anden gang, og murene er helt tørre, indeklimaet er meget bedre, hvilket er det som kan mærkes først.


Jeg er meget glad for at vi fik ECBS systemet installeret da vi ikke har mulighed for at dræne omkring huset grundet højt grundvand.


Ejeren af Væverensvej 14, 9000 Ålborg


Jørgen Bach
VI GIVER ALDRIG OP!

Vi har igennem tiden påtaget os opgaver som var nemme, opgaver som var svære og endda nogle få meget komplicerede. Men vi har endnu ikke givet op og har løst enhver opgave.

Vi er så heldige at være Kvalitetssikret af Teknologisk Institut, og ved den mindste tvivl om opgaven, henvender vi os og får de ypperste eksperters råd.

Ingen opgave er for lille og kun få opgaver er for store, vi har rygdækning til det meste.
 

 

Oleskloak

IVS

Dalvangsvej 139

2600 Glostrup

Tlf.: 42594400

info@oleskloak.dk

www.oleskloak.dk

CVR 40108351

 

 

 

Copyright Oleskloak, 2016-2017