Regnvand


Ring på 42594400

Nedsivning af regnvand på egen grund.

Nedsivning af regnavdn på egen grund, betaler næsten sig selv. Man kan få ca. 23.000,00 kr. fra kommunen, og lad os sige faskinen, samt arbejdet koster 30.000,00kr. så er der 7.000,00kr. som er ren udgift, men da man også har håndværker fradraget vil  det i sidste ende være nogle få tusinde kroner, man selv har brugt, og samtidig har man hjulpet miljøet og ikke mindst sig selv og ens naboer.


Regnvand er noget vi ved kommer hvert år, på vores breddegrader. Men sjældent har der faldet så store mængder regn på så kort tid som der gør disse år. Hvem husker ikke 2 juli 2011? Som kostede forsikringsselskaberne mellem 5-6 milliarder.  De seneste år, har der været lige så mange skybrud, dog i mindre befolkede områder, men stadig til stor skade for dem det berører.


 

Hvis alle boligejere sørgede for at nedsive alt det regnvand der falder på deres egen grund, så ville vi aldrig opleve oversvømmelser og vi ville sikre vores drikkevandsbehov i alt tid fremover.


Kloakkerne kan sagtens tage spildevandet og sådan en gang "almindeligt" regn, men når der kommer så store mængder, så bliver det for meget, og rørene fyldes op. Boliger  med kældre, eller lavtliggende boliger vil dermed få oversvømmelser. Det vand der kommer ind er regnvand blandet med spildevand og er yderst sundhedsskadeligt, gå aldrig selv ned i det uden beskyttelse.


Vi har specialiseret os i løsninger hvor alt tag- og overfladevand ikke kommer i kloakken, men bliver nedsivet på ens egen grund eller genbruges. Således ledes det enten tilbage til grundvandet og bliver til drikkevand for de næste generationer, eller bliver brugt i steden for drikkevand. Vi syntes dette er rettidigt omhu.


Man skiller simpelthen regnvandet fra spildevandet og leder regnvandet ud til en faskine (et område under jorden, som er fyldt med en slags "mælkekasser" hvor vandet samles og siver stille og roligt ned i jorden. Dette arbejde må boligejeren gør en hel del af selv, faktisk det hele med undtagelse af frakobling fra eksisterende kloak. Samtidig kan man ofte få 40% af tilslutningsbidraget tilbage fra forsyningen, hvilket er de ca. 23.000,00. Man får dog ikke mere end de reelle udgifter.


Hvis man ikke selv har mod på at gå igang med sådanne et projekt, så besigtiger vi gratis og udregner tilbud. Ligesom vi er behjælpelige med de tilladelser der skal bruges. 


 


VI GIVER ALDRIG OP!

Vi har igennem tiden påtaget os opgaver som var nemme, opgaver som var svære og endda nogle få meget komplicerede. Men vi har endnu ikke givet op og har løst enhver opgave.

Vi er så heldige at være Kvalitetssikret af Teknologisk Institut, og ved den mindste tvivl om opgaven, henvender vi os og får de ypperste eksperters råd.

Ingen opgave er for lille og kun få opgaver er for store, vi har rygdækning til det meste.
 

 

Oleskloak

IVS

Dalvangsvej 139

2600 Glostrup

Tlf.: 42594400

info@oleskloak.dk

www.oleskloak.dk

CVR 40108351

 

 

 

Copyright Oleskloak, 2016-2017