Rotte spærre


Ring på 42594400

Bange for ubudne gæster?


Rotter er nok nogle af de gæster de fleste IKKE ikke vil have besøg af!


Vores kloakker er fyldt med rotter og så længe de er dernede skader de ikke.


Rotter har evnen til at kravle op af lodrette flader, og selv igennem kloakrør der står lodrette kan de kravle op, og komme ud igennem WC'et.


Nogle vil sige at de bare husker at lukke brættet på WC'et, men en rotte kan sagtens komme op og løfte brættet og dermed være "gæsten" i huset.


En rotte behøves kun et hul på 2cm for at komme igennem. Og de kan i løbet af ingen tid gnave hul i kloakrør og plastik riste.


Så hvordan undgår vi dem så i vores boliger? Det gør man ved at få monteret et rotte stop eller rotte spær i afløbsinstallationen så tæt på hovedledningen som muligt.


Ikke alle må montere sådan et spær/stop. Det er autoriseret kloakmester arbejde. Men ud over autorisation skal man også være certificeret rottespærremontør. Hos OLESKLOAK er vi begge dele og hjælper dig med at holde boligen rottefri. 


Der findes utallige rottespærrer og nogle er bedre end andre. Andre er dyre end nogle etc. Der findes rottespærrer fra 800,00 kr til over 100.000 kr. Spørgsmålet er hvad DIT behov er og det kommer vi gerne og kikker på og rådgiver om.


Langt de fleste enfamilies huse sikres med en rottespærre til 3-4.000,00 plus montering. Men igen det er et spørgsmål om at besigtige forholdende og finde den RIGTIGE løsning. 


 

 


VI GIVER ALDRIG OP!

Vi har igennem tiden påtaget os opgaver som var nemme, opgaver som var svære og endda nogle få meget komplicerede. Men vi har endnu ikke givet op og har løst enhver opgave.

Vi er så heldige at være Kvalitetssikret af Teknologisk Institut, og ved den mindste tvivl om opgaven, henvender vi os og får de ypperste eksperters råd.

Ingen opgave er for lille og kun få opgaver er for store, vi har rygdækning til det meste.
 

Oleskloak

IVS

Dalvangsvej 139

2600 Glostrup

Tlf.: 42594400

info@oleskloak.dk

www.oleskloak.dk

CVR 40108351

 

 

 

 

Copyright Oleskloak, 2016-2017